2021-05-17 14:52:12• hírek • Bede Emőke

Megtagadta a mintaadást az ittas sofőr

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség

Szombaton a közlekedési rendőrök Avasfelsőfalu területén félreállítottak egy személyautót, melyet egy 27 éves, bikszádi fiatalember vezetett. Mivel a sofőr erős alkoholszagot árasztott, ezért az egyenruhások kórházba szállították, hogy a pontos értéket véralkoholszint-mérés során állapíthassák meg.

A fiatal férfi azonban nem járult hozzá a mintavételhez, mi több, menet közben az is kiderült, hogy a férfi vezetői jogosítványát korábban már felfüggesztették. A hatóság nem meglepő módon egy büntetőeljárás keretében folytatja a nyomozást.


Hasonló módon bukott le egy nappal később egy rendőrségi ellenőrzésen az a férfi is, aki az alkoholszondás vizsgálat során 1,40 mg/l-es értéket produkált. A 45 éves, szamosborhídi sofőrt a szatmári rendőrök kórházba szállították mintavételre, melynek a férfi bikszádi sorstársával ellentétben maradéktalanul eleget is tett. A nyomozás ugyanakkor arra is fényt derített, hogy a sofőr autóvezetői engedélyét korábban már bevonták. A rendőrség ebben az esetben is nyomozást indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: